Cursus Levenskunst

gelukt of gelukkig?Hoe kun je werken aan duurzaam geluk? Is dat maakbaar of niet? Volgens 'geluksprofessor' Sonja Lyubomirsky kun je voor 40% door je houding en gedrag bijdragen aan je eigen geluksgevoel. Waar 'm dat in zit, kun je leren tijdens de 3 avonden van de cursus Levenskunst. We gaan aan de slag met 12 wetenschappelijk bewezen geluksactiviteiten en met je dromen en verlangens.

In creatieve oefeningen en werkvormen visualiseren de deelnemers hun grote droom, schrijven een dankbrief en gaan in gesprek over het goede leven. Ervaringen van deelnemers wijzen uit dat de cursus veel inspiratie oplevert: “Ik had steeds na de cursus zo'n ontzettend blij en tevreden gevoel.” “Bijzonder om zo snel de diepte in te gaan met mensen die je nog niet kende.” “Ik ben door de cursus echt op een ander spoor gezet.”

Heb je interesse? Stuur een mail naar , dan houden we je op de hoogte van de data.

Reviews cursus Levenskunst

"De cursus levensvragen vond ik heel boeiend. Ik vond het bijzonder dat er veel mensen waren van uiteenlopende gezindten. Iedereen bevond zich in andere levensfases en dat leidde tot interessante gesprekken en waardevolle inzichten. Uiteindelijk blijken we dan als mensen (verrassend?) allemaal hetzelfde na te streven".

"Ik heb het meest gehad aan de geluksactiviteiten en de oefeningen, omdat ze heel actiegericht zijn. En om de cursus samen met andere ge├»nteresseerden te doen. Het heeft me veel gegeven, heel erg bedankt". 

"Ik vond de gehele cursus waardevol, en alles sprak mij aan, maar misschien met name de combinatie tussen theorie (voorlezen, uitleg, formulieren) en praktijk (workshops)".