Doneren

In Amsterdam voelen drie op de tien volwassenen zich wel eens of vaak eenzaam, dat zijn ruim 200.000 Amsterdammers. Het Loket Levensvragen wil hier iets aan doen. U kunt een bijdrage overmaken om ons werk te steunen op rekening NL70FVLB0635800098 t.n.v. Protestantse Gemeente, o.v.v. Loket Levensvragen. Uw bijdrage is volledig bestemd voor Loket Levensvragen. Online doneren is  hier mogelijk.

Vindt u dit óók belangrijk en helpt u mee? Eenzaamheid en het zoeken naar de zin van het leven zijn thema’s die spelen bij Amsterdammers die bij het Loket Levensvragen aankloppen. Het Loket wil er voor hen zijn, ook als zij geen enkele band met kerk en religie hebben. Met een luisterend oor en een goed gesprek, maar soms ook met praktische tips en adviezen. Op deze manier heeft het Loket Levensvragen al talloze mensen kunnen helpen. 

Mogen we u om een kleine bijdrage vragen, zodat nog meer eenzame Amsterdammers het Loket weten te vinden en uit hun sociale isolement kunnen komen?  Het zou fantastisch zijn als u hier een tientje voor kunt missen, maar natuurlijk zijn ook grotere en kleinere bedragen van harte welkom. Wij verzoeken u vriendelijk om uw bijdrage over te maken op rekening NL70FVLB0635800098 t.n.v. Protestantse Gemeente, o.v.v. Loket Levensvragen. Uw bijdrage is volledig bestemd voor Loket Levensvragen.  

Online doneren is  hier mogelijk